13 декември, 2011

Обичам

Променила съм се.
Приятелите ми казаха, че съм станала по-спокойна и съм спряла да мрънкам.

Сега се уча да обичам отново :)

5 коментара:

svetlina каза...

Хихи :) Не стига, че имаш рожден ден на моя рожден ден, ами и обичаш, когато аз обичам :) Ако кажеш и че от един месец ти се ядат курабийки, та две не виждаш, може да почна да вярвам в звездите :)

taralezh каза...

Хей!!! Как ме усмихна този коментар :)

И аз не вярвам в тия работи, ама да! Не само ми се ядат курабийки, но се каня да си направя. При това джинджифилови :)

Прочетох, че искаш да учиш иврит - за работа или за кеф? Докато бях в 134-то, учих 3 години, но не съм го ползвала :( Освен да си преведа някоя и друга песен/танц... Ходиш ли някъде на уроци?

svetlina каза...

Ще си го уча на място - те там имат вечерни уроци, щото ти трябва тапия за иврит, ако искаш гражданство.
Я раздуй кои точно песни си си превеждала :) Оказа се, че знам повече израелски песни от Любовта, но винаги съм отворена за още :)

taralezh каза...

Заминавате за Израел?!! Как, кога?!

Ами трудно ще ми е да ги изброя. Танцувам израелски танци от 22 години. В базата данни, от която си ги пускаме всяка неделя, са около 5000 :) Не знам дали знаеш, но има танц за всяка една песен. Лудница!

Последно си превеждах на Idan Raichel няколко текста ;)

svetlina каза...

Хм :) Инетресното е, че всичките им песни (на Idan Raichel) са ми странни, хем всичките им песни са различни помежду си :)
Иначе мен танците изобщо не ме вълнуват :) Тоя ген го е взела сестра ми, аз обичам да сричам текста. Което е лесно с Asaf Avidan, пък някой ден ще се издигна и до текстовете на Avishai Cohen примерно :)
А иначе заминаването е... той си е там, ама да видим как ще ги убедя да ми дадат виза за повече от три месеца. Мечка страх, мен пък не :-Р