10 юли, 2008

Леля Ежка

През нощта сънувах, че Калин ми бие два шамара, защото съм го ядосала... Погледнах в съновника на компютъра - "изненада". Не съм вманиачена и суеверна, но го усещах.
Цял ден ми е напрегнато и имам някакво странно предчувствие. Тия дни чаках Деси да роди. Към 16 ч. си помислих: "Сега трябва да е." Женска интуиция. Писах един смс. Обадих се на сестра й и казах: "Деси е в болницата и ражда, нали?" А тя: "Да, позна, 10 cm разкритие!" Настръхнах. Помолих се всичко да е наред, да роди по нормалния начин, а не да я разпорят като диня със секцио...

Минаха два-три часа, в които се опитвах да работя... Бях едновременно притеснена, загрижена, развълнувана и усмихната :)
Преди малко ми се обади сестра й и ми каза: "Имаме си момченце - 3,600 е. Родила е нормално. Добре са. Друго не знам. Пак ще се чуем."

Сега съм едновременно усмихната и с насълзени очи!!! Толкова се радвам :D
Отивам да пийна нещо за здраве!

2 коментара:

Анонимен каза...

Ох, че прекрасна новина! Аз и аз имах някакво предчувствие! Два дена все я мислех и вчера по едно време някак си се успокоих и си рекох, че е минало всичко и че е добре. Но бях толкова изморена, че нямах сили дори да се сетя да порверя предчувствията си! :)

Анонимен каза...

Честито ти лелинство! ;)
И стига с тези шамари! напоследък все шамари са ти в главата