18 юни, 2008

Бира, пейка и етно-джаз

Не помня как се прибрах. С такси бях. Важното е, че, когато съм пияна, съм много прибрана. Нищо не съм си изгубила по пътя. Проверих си раницата няколко пъти.

Едвам станах. Пих вода. Лошо ми е. Веднага се сещам за вечерта и настроението ми се подобрява :)

Чудя се как издържах в тоя автобус цели 40 минути! Блякс. Вървя като зомбиран сомнамбул. Гледам да не си въртя главата много-много, щото ми се вие свят. И да се навеждам не бива.

Снощи бях при Владо в обущарското ателие, за да взема едни обувки и да пием по една бира. Една ли... Неусетно станаха две. Нали знаете как е - сладки приказки, наздраве, наздраве... Исках да отида на концерта на Теодосий Спасов, но 25 лв. ми се сториха много. И ето го чудото! Искайте и ще ви се даде! Едно от момчетата, които бяха на гости при Владо, извади 4 билета!!! Закъснявахме с половин час. Мислех, че няма да ни пуснат, защото в зала "България" са много строги и стриктни. Не обичат някой да закъснява и да излиза по време на концерта. Всичко е заради акустиката. Нарушава се, когато се отварят вратите. И отново чудо! Пуснаха ни :) Концертът беше хубав. Стори ми се кратък.
Всички се сещат как продължава историята - бири на пейка в градинката "Кристал". За мен повече от три бири са много. Особено когато са различни марки. Не е хубаво да се смесват марките, да го знаете!

Ама пък ми беше хубаво! Това е факт, не е успокоение.
Не се бяхме виждали с Владо от години.
Другите не ги познавах, но се забавлявах ;)

А! Какво забелязах! След пиянска вечер ми идват рими :D
В бирата е музата :)


Намерих подходяща тениска за такива дни:

2 коментара:

zhasgagi каза...

хаха, скицо! ти рядко се напиваш май, или пък просто не се познаваме от отдавна. хаха, радвам се че все пак успя да идеш на концерто :)

спомних си 8-ми декември, х.мальовица, големия кикот в коридорчето горе.хаха, калин много ни е хранил сигурно :D беше си супер!и тогава стана чудо... :)

taralezh каза...

Ха-ха :D Рядко, но качествено!
И винаги ми е весело :) Няма свинщини!

Трябва да се обикаля повече и да се пие по-малко :Р