09 януари, 2008

7хC

С като Семково - хубаво е там, не бях ходила. Гори и приятни пътечки. Има изгледи към Пирин и Рила, но нямах късмет, когато бяхме на панорамата, имаше облаци и мъгла.

С като Ски - трудно, мъчно, тежи, боли. Ще ги усетя някой ден, ама трябва учител. За 5 дни само рало и бавни завойчета. Много лоша двигателна памет. Странно е, защото с танците се справям добре вече от 17 години.

С като Сняг - толкова хубаво наваля последните два дни от отпуската, беше истинска приказка. Имахме късмет и бе цяло чудо, че се върнахме на същия ден. Осъзнах го, когато слушах новините на топло.

С като Сол - преди няколко дни нагазих в сол по стълбите във входа. Бях с туристическите обувки. Някой беше поръсил обилно. После заспах и изобщо забравих да ги измия. На другия ден видях, че долната част от подметката леко се е разлепила. Дорева ми се. Солта разяжда всичко, затова не забравяйте да поизмиете обувките си!

С като Сълзи - на Семково си поплаках, защото се чувствах като дебил. За ските и тениса на маса. Затова детето ви трябва да спортува, докато е малко. После ще му е по-лесно и ще бъде част от компанията, а не като мен...

С като Смях - вчера цял ден се смея, беше ми хубаво, не знам защо. Танцувах си вкъщи и си попях, докато се прибирам. Ей така, без причина. Калин каза, че така трябва да се чувствам всеки ден! Пожелавам си го ;)

С като Снимки - все още си стоят в картата на фотоапарата, защото започнахме кампания и нямам време да ги прехвърля на компютъра. Скоро. Още една дума със С :)

7 коментара:

Fil каза...

Ще ходя там на 10 фев. Надявам се да има видимост към панорамата. Ти към някой университет ли беше там?

taralezh каза...

Привет,
пратих ти отговор по пощата ;)

Анонимен каза...

а къде бяхте отседнали? хотел? хижа?
а за снимките - предполагам, че и други редовни посетители очакват с нетърпение малко снимки от планината :)

Анонимен каза...

Аз пък замислям:

С като Сладолед-ммм хайде!
С като След работа :)
С като Свобода
С като Свърши кампанията! е, все пак..
С като Скоро :)

taralezh каза...

Таня,
в УСОБ - Семково, станцията на ТУ.
Много снимки, много нещо. И всичко на компютъра. Друго си е на хартия.

Zhasgagi ;)

Bla каза...

Най-в(л)ажното си пропуснала:

"С" като "СЕКС"!

Анонимен каза...

А всъщност какви са условията в станцията на ТУ? Стаи, топла вода, местенца за хранене в станцията или в самия курорт?

Ще съм ти благодарна за малко повече инфо, ако имаш желание да споделиш :)