09 януари, 2008

7хC

С като Семково - хубаво е там, не бях ходила. Гори и приятни пътечки. Има изгледи към Пирин и Рила, но нямах късмет, когато бяхме на панорамата, имаше облаци и мъгла.

С като Ски - трудно, мъчно, тежи, боли. Ще ги усетя някой ден, ама трябва учител. За 5 дни само рало и бавни завойчета. Много лоша двигателна памет. Странно е, защото с танците се справям добре вече от 17 години.

С като Сняг - толкова хубаво наваля последните два дни от отпуската, беше истинска приказка. Имахме късмет и бе цяло чудо, че се върнахме на същия ден. Осъзнах го, когато слушах новините на топло.

С като Сол - преди няколко дни нагазих в сол по стълбите във входа. Бях с туристическите обувки. Някой беше поръсил обилно. После заспах и изобщо забравих да ги измия. На другия ден видях, че долната част от подметката леко се е разлепила. Дорева ми се. Солта разяжда всичко, затова не забравяйте да поизмиете обувките си!

С като Сълзи - на Семково си поплаках, защото се чувствах като дебил. За ските и тениса на маса. Затова детето ви трябва да спортува, докато е малко. После ще му е по-лесно и ще бъде част от компанията, а не като мен...

С като Смях - вчера цял ден се смея, беше ми хубаво, не знам защо. Танцувах си вкъщи и си попях, докато се прибирам. Ей така, без причина. Калин каза, че така трябва да се чувствам всеки ден! Пожелавам си го ;)

С като Снимки - все още си стоят в картата на фотоапарата, защото започнахме кампания и нямам време да ги прехвърля на компютъра. Скоро. Още една дума със С :)

7 коментара:

Filip Stoyanov каза...

Ще ходя там на 10 фев. Надявам се да има видимост към панорамата. Ти към някой университет ли беше там?

taralezh каза...

Привет,
пратих ти отговор по пощата ;)

Таня каза...

а къде бяхте отседнали? хотел? хижа?
а за снимките - предполагам, че и други редовни посетители очакват с нетърпение малко снимки от планината :)

Анонимен каза...

Аз пък замислям:

С като Сладолед-ммм хайде!
С като След работа :)
С като Свобода
С като Свърши кампанията! е, все пак..
С като Скоро :)

taralezh каза...

Таня,
в УСОБ - Семково, станцията на ТУ.
Много снимки, много нещо. И всичко на компютъра. Друго си е на хартия.

Zhasgagi ;)

Bla каза...

Най-в(л)ажното си пропуснала:

"С" като "СЕКС"!

Таня каза...

А всъщност какви са условията в станцията на ТУ? Стаи, топла вода, местенца за хранене в станцията или в самия курорт?

Ще съм ти благодарна за малко повече инфо, ако имаш желание да споделиш :)