04 октомври, 2007

Понякога вали и не върви... Важното е снимки и спомени да има!

Трябваше вече да сме изпратили каталога до всички клиенти, но понякога работата с хора и стоки не върви, както планираме. Обадихме се на 3 фирми за канцеларски материали и никъде нямаше пощенски пликове B5 с разширение. В по-малки каталогът не се събира, а в по-големите се "разхожда" и ще се скъсат, докато стигнат до получателите.
С помощта на Google успяхме да открием фирма България Куверт ООД, която се оказа най-големият производител на пликове за България. Печатницата е в Русе, но имат представителства в София, Пловдив и Варна. Предлагат всякакви стандартни и нестандартни пликове. Правят доставка за минимум 1000 бр.

Утре сутринта трябва да заминем с влака за Банско и после да отидем до х. Вихрен. Част от хората в компанията се отказаха поради работа, липса на пари и всякакви други причини. Надявам се все пак да се съберем малка весела група и да не е чак толкова лошо времето. Ако не вали, ще минем Вихрен и Кончето. Ако завали - към Синаница. Това ще ми е първото ходене до Пирин. 20 години чакам този момент, а пък се изпокарахме. Това не ме отказва от идеята. Винаги съм готова за планина!
Странно е как човек не смогва да си подреди приоритетите, да вземе решение и да си разпредели парите, така че да е щастлив.
Разчитам на това, което винаги ме крепи в такива моменти - мисълта, че се хабят много нерви за нищо, а пък накрая всичко се оправя и лошото се забравя. Само снимките и веселите спомени остават!


Есен е вече пристигнала тук...


Работлива и красива


Калинка на разходка


Огромен и опасен


Тънкокрачко


С-с-смоукиии


В неделя заваля дъжд, но ние отново бяхме на планина


Гледка от заслона, който ни спаси в лошото време

1 коментар:

zhasgagi каза...

Happy End :) Доволни и усмихнати :)