24 август, 2007

Открития

1. Кексчета Browni на фирма ETI за 2 лв. и 20 ст. - с шоколад, вишна, капучино. Невероятни са, наистина. Купих ги от Pro Market, не бях ги срещала на друго място.

2. Вода с фибри и витамини H2Only - пъпеш и гуарана, портокал и гинко билоба, лимон и алое вера. Поръчах си я в Мис Каприз за лев и нещо, но я видях и онлайн в Gladen.bg по лев. Много вкусна и освежаваща вода.3. Едно лошо откритие... Днес бях на невролог, че от месец ме болят китките и коленете. Прегледа ме обстойно и ми каза, че трябва да направя изследвания за ревматизъм в Клиниката по ревматология на Урвич 13 :( Даде ми да пия Мовалис и Неуробекс за 10 дни. Много мразя да пия лекарства, защото ми става зле на стомаха и на бъбреците, но болката е досадна и не мога да я търпя повече.

4. Вчера ходихме с Линда да си избираме обувки за танци. Има 4 магазина в София (или поне ние знаем толкова) и всичките са малки, зле заредени, нямат номера, нямат цветове. Пробвахме и нищо не ни хареса. Цените са между 50 и 250 лв. Харесват ми няколко модела, но или ги няма, или няма моя номер. А от Интернет ме е страх да си поръчам, защото няма как да ги пробвам... Иначе по разни сайтове са по 20, 50, 70 долара, което си е направо евтино.
Ето ги фаворитите:

BLOCH Low Top


Capezio Tekno-Lo, но в черно


FREDDY - по-евтини от останалите, но в Rossignol нямат номера


Grishko - последната ни надежда, още не сме ходили до Руския културно-информационен център

Днес, като се връщах от прегледа, минах през EXTREME SPORT да разгледам якетата, че моите са тънки, стари и скъсани. Пробвах разни уиндстопъри и полари, вир вода станах в тая жега. Накрая си харесах едно синичко яке на Jack Wolfskin. Оказа се, че и жената от магазина е със същото, но другият цвят беше червен, а аз не обичам и рядко нося червено. Като няма зелено, това е. Следващата седмица ще трябва да сменям и спалния чувал, но чакам да докарат от онези High Peak, които са хем леки, хем топли на -6 градуса.

Утре сутринта заминаваме за Рила. Ще отидем до Мусала, а после ще спим на Леденото езеро. Надявам се да не вали, докато сме там. Знам, че ще вали със сигурност, тъй като костите ми го подсказват, колкото и възрастна да звуча...

2 коментара:

taralezh каза...

http://www.panda.org/bg/index.cfm?uNewsID=111841

taralezh каза...

http://gradinata.hit.bg

:(