22 август, 2007

Crawling Up

...Minute after minute,
Second after second,
Hour after hour goes by,
Working for a rich girl,
Staying just a poor girl,
Never stop to wonder why...

from Katie Melua - Crawling Up a HillПътешествия
Бяхме на Олимп и успяхме да качим Митика, Скала и Сколио. Митика е труден и не особено красив връх. Труден, защото катерихме от дясната страна по улея (без въжета и каски) и беше доста опасно. Не особено красив, защото там е суха жега и камъни. Красиво е морето, което се вижда от планината ;) Връщането направихме през Скала и Сколио, където имаше гадни сипеи, но на четири крака все някак се слиза. Снимки имам, но само ги свалих на компютъра и трябва да ги кача някъде, когато остане малко време.
Ходихме и до Метеора и Лептокария. За Метеора усетих, че съм едно малко човече на фона на тези огромни скали. Имаше страшно много туристи и духът на манастирите не успях да го уловя... Лептокария ми прилича малко на Китен, морето беше много чисто, виждаше се дъното, поплувахме половин час :)
На път за България се развали термостатът и се наложи да спираме на всеки 10 km и да наливаме вода. Беше мъчително, но важното е, че се прибрахме живи и здрави!

Интернет
Разбрах, че на 20 септември закриват Yahoo Photos и реших да преместя снимките си във Flickr, тъй като има такава опция. Получих благодарствено писмо, че са успели да преместят всички албуми и ми подаряват Pro акаунт за 3 месеца :D

Получих покана за Zip.bg... Регистрирах се, но сега нямам време да го разгледам подробно.

Музика
Открих двама чудесни изпълнители в Last.fm, които препоръчвам на всеки - Photophob и Paul Schwartz.

Планове
Живот и здраве ме чакат Мусала, фестивал във Варна, 5 дни в Албена, Вихрен, Рилски езера...

2 коментара:

Ik0 каза...

Кога ще ходите на Мусала ? и на мен ми се ходи и си мислех за там.

taralezh каза...

През деня до върха, а вечерта сме на Леденото езеро. В неделя се връщаме ;) Трябва по-рано да казваш, че нали знаеш как е по хижи и заслони през почивните дни... Всичко е пълно.