31 юли, 2007

Тотален дебилизъм

Никога преди не се бях сблъсквала с толкова много дебили за един месец. Не знам какво им става на тия хора. От жегата ли е, от това, че не са почивали ли (и аз не съм още, чак септември)... Днес беше денят с най-много обадили се с дебилни въпроси. Чудя се как изобщо ги взимат на работа такива! Вярно, не се е родил учен човек, но понякога имам чувството, че си комуникирам с олигофрени.
Не искам да давам конкретни примери, за да не излагам фирмите и хората.

Днес умъртвих доста нервни клетки, които казват, че не се възстановявали. Сега ми мина, но се ядосах повече от 10 пъти...

Както каза един познат, трябва да живеем за светлината, защото тъмнината е навсякъде. Цитирам го: Light is an exception, darkness is the rule.
Опитвам се. Някакви други трикове или мъдрости за успокоение и борба с дебилите?

5 коментара:

Unknown каза...

Realno poglednato oba4e priatelyat ti gre6i: svetlinata principno e dadenost, tumninata e sustoyanie na lipsa na svetlina :) Taka 4e - oslanyai se na faktite i jivei pozitivno!!! :)

P.S. Sorry za latinicata, tuka e s BDS i napravo si kusam nervite ako trugna da pi6a na kirilica.

Анонимен каза...

po dobre debilni vyprosi, otkolkoto posle da si imash dopylnitelni iadove s takiwa deto sa "ne4uh i nerazbrah".

a nie znaem 4e ti ste se spravish!

Анонимен каза...

Имаш още ч месец..ще отмине дебилизма,ще настъпи часът на почивката..ей тогава вече...викам полянка,плаж..огън,салата от чушки и домати ,хаха..и да местим "хладилника" през 5 мин. :) Хехе..споко! Ще надвиеш!

kenkal каза...

поят начин е като си слушам релаксираща музика с вдигнати на стената крака. И народонаселението да не е вкъщи.

Bla каза...

No cure for stupidity.