09 юни, 2006

Футбол

Това е животът.

Снощи бях в О!Шипка със седем момчета, а сега няма с кой една биричка да изпия! :/

Футбол. Точка.

Както ми каза един познат, може би сега е времето да си почивам и да се виждам с приятелки. Ама не ми е до тях. Напоследък усещам как ме дразнят жените около мен. Абсолютни кокошки! Само се чудят какво да клюкарят, за какво да се заядат и на кой да се свалят... Не ви ли писна, бе!
И в редакцията е някаква страшна война и разделение... Не искам да се забърквам, моля ви.

Е, имам 2-3 по-близки, с които ми е приятно да се чувам и да излизам навън. И те са с гаджета, които гледат мачове :) Докато ходех на у-ще, и аз зяпах футбол, сега изобщо не ме вълнува.

Тази вечер бяхме планирали палатки на Железница, но нали валя и решихме, че ще е мокро и няма да се ходи. Напук на всички времето беше слънчево и капчица не падна. Утре може и да отидем. Ако няма интересен мач :)

ПП. Отивам да ям и да пия! Без мъже.

4 коментара:

Анонимен каза...

Ами нямаш с кой една бира да изпиеш, щото не се обаждаш... И довечера има парти
Тери

taralezh каза...

Благодаря, че се сетихте за мен и се обадихте ;) Добре ми дойдоха ракиите, хорото и песните!

Анонимен каза...

Хаха, сладурка! И аз честно казано почнах много да се дразня на женска компания - все за едно и също се говори - хем не можеш да вземеш думата, хем "ама защо нищо не говориш?!". :о) А бе трябва да се съберем да "изгледаме" един мач (на мют);о)
Щепс

Emmanu Elle каза...

футбола понякога е като rock-концерт, но не всеки обича всякакви rock-концерти... ама намеци като онази реклама де виси по билбордовете с мацката котеща се на дилдо докато мъжете са по кръчмите и псуят по футболистите, откровено си ме дразни.

съдбата на пичката е да е в коч-компания и повечето й приятели да са от мъжки род. world-cup или но-cup, ко праим: издирват се пички за женски партита! ;)