19 ноември, 2005

Първи сняг

Ей, ама то натрупало сняг, докато седна да напиша нещо тук ;)

Тази година много попътувах, затова и не ми остава време за размотаване в мрежата.Бях в Германия, после в Китен, след това на една екскурзия Белград-Будапеща-Прага, а преди една седмица - в Нови Сад. Място не остана по страниците на паспорта ми :) Ееех, все така да ми върви. Догодина си мечтая за пътуване до Испания, Хърватско и може би на гости при бащата в Америка.

Та от толкова пътуване не ми остана време за почивка. Не, екскурзиите не са почивка изобщо. Да не говорим, че пътувах само с рейс! А последният път беше с микробус даже. Ама така друскашееееееее, леле, като с каручка бяхме... В Нови Сад ходихме със състава по танци на маратон. Танцувахме около 10 часа, а после такава обиколка направихме, за да намерим Дунава, че се прибрахме на сутринта в 6 ч. Смърдяхме зверски на плескавица, защото се отбихме в някакъв нон-стоп да ядем... Поне имаше вегетариански сандвичи. Ама то стана така, защото объркахме улицата. Както каза Флор - все едно да отидеш до Попа от Дружба през Люлин или нещо подобно. Един таксиметров шофьор ни каза, че сме вървяли около 8 километра пеша! А ние на предния ден бяхме на Дунава! Стигнахме само за 15-20 минутки и то по централната улица! А тя каква стана... поехме в друга посока, направихме една огрооооомна обиколка през доста страшнички места, като: гробища, казарми, цигански колиби и горички.
Важното е, че сме живи и здрави и сега си разказваме тази история с усмивка :)

От тези пътешествия наистина се уморява човек. И сега много ми се почива. Яка почивка с много мързелуване. И не ми се работи. Изобщо. Но няма как. След около месец започва голямата лудница около новото издание.

Още не сме решили къде ще сме на Нова година. Със сигурност ще е извън София, в планината някъде.

Снощи гледахме Lord of War. Хубав филм. Повече философия, отколкото екшън, но ми допадна. В някои моменти камерата снима от уникални ъгли! Нямам търпение вече да гледам "Лейди Зи". И "Георги и пеперудите" още не съм гледала. Хубаво е, че излизат интересни български филми, които обират наградите по фестивалите.

Чакам гости след 15 минути и трябва да прекъсна този dial-up нет.

Няма коментари: