14 март, 2005

УРА-А-А!

На 10 март най-тържествено си предадох дипломната работа! Така ми олекна. Сега се чувствам по-добре и по-спокойна. Остава и да разбера кога ще ми е защитата...

В петък се изръсих 60 лв. - бърза поръчка за паспорт. Живот и здраве на 11 април заминавам на международен семинар по танци в Сарваш, Унгария. Дано да не ми сложат дата за защитата тогава!

В събота вечерта ме поканиха на манджа парти, беше много вкусноооо. Имаше макарони със сирена и зеленчуци на фурна, а после и бананов сплит с много сладоледи и шоколад. Мммм. Гледахме Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Доста странен, хаотичен сюжет, но се свиква, интересен филм. Кейт Уинслет и Илайджа Ууд са се разхубавили. Джим Кери ми се стори поостарял...
Списъкът ми с филми, които искам да гледам се увеличава:
http://movies.yahoo.com/mvc/dls?iid=255-803038&lid=255-211262

В работата сега има повече манифактурна дейност, отколкото мисловна. Шефовете са на CeBIT до 17 март. Музиката е на 100 ;)

Много се радвам, че е топло и няма вече студ и сняг. Даже си изпрах зимното яке, а сега съм по къс ръкав :)

Снощи попаднах на една снимка на бебета таралежковци, които са само на 5 дни. Не бях виждала толкова малки бодливковци. Много са мили.




Отивам на обяд. Само огладнявам напоследък.

4 коментара:

Анонимен каза...

владее !

Анонимен каза...

владее !

taralezh каза...

Хех, дааа.
Някой ден мисля да си отглеждам ежовци;)

taralezh каза...

Леле, Panterke, как ще го гледам? По цял ден съм на работа и ще стои самичко горкото, не е за мен тази работа. Като се пенсионирам - вместо куче, ще си взема таралеж :))