29 март, 2005

Грешни сметки

Знам много добре, че планирам ли нещо, става точно обратното. И пак се прецаках. По-точно ме прецакаха. Исках да замина в Унгария от 11 - 17 април, но ми сложиха дата за защита на дипломната работа - 15 април! :'( Друга дата няма. Много ме е яд! Да се надявам, че е за добро. Ще отида чаааак другата година, живот и здраве...Лошото е, че ще изпусна около 25 нови танца. Като се върнат останалите, аз ще мигам на парцали и ще уча всичко в движение. Поне схващам бързо ;) И бързо забравям. Едно време не бях така. Ама много информация ми се натрупа в малката бодлива глава и няма място вече.

За работа не ми се говори - има само манифактура сега. Поне до май месец мозъчето ми ще почива и няма да се затормозява с отговорни дейности. Трябва да си попълня данъчната декларация. Блякссссссссс. Не може ли някой друг :/

През последната седмица ми е замаяно и сдухано, вероятно е от дъжда. Намерих си занимание - в дата.бг временно или като за последно са оправили връзките и скоростите и свалям като луда. Филмова музика, джаз, прогресив и каквото ме грабне.
Два дни слушах саундтрака от Амели и чаровната японска актриса и певица Меико. Сега имам 4 свободни гигабайта. По препоръка на ecloga гледах 'Хълмът на боровинките', но до средата :'( Хареса ми. И ме натъжи. Хвана ме срам. Трябва да си го догледам.

Ще отида на гости на една приятелка да си направим филмов маратон със семки, сладки и мляко с какао или кафе. А защо не и бира с пуканки?
Дъждовното време е много подходящо за спане, пиене, музика и филми. Програма за самотни. Жалко, че повечето ми приятели и колеги са заети и семейни.

Няма коментари: