23 март, 2009

Три дни до планина не стигнала

Записах се на кръжок по фотография, пък да видим какво ще излезе :)
От групата само аз снимам със сапунерка, но се надявам за по-сложните задачи другите да ми услужат с няколко кадъра. Ще имаме теория, практика, срещи с интересни хора и прожекции на филми.

В петък не бях на работа. Докараха ми шкафотеката (шкаф, който служи за библиотека) и целият ден отиде в пренасяне, подреждане, разглеждане на книги, списания, спомени, сантиментални листчета, писма, стихотворения, статии и т.н. Хич не обичам да стоя вкъщи по цял ден. Но се заробих!

В събота бях на фестивал за народни танци в зала "Триадица". Беше велико! Думи не могат да опишат топлото чувство, което ме изпълни. Не бях виждала на едно място толкова много състави и хора, които обичат народните танци. Разказвам от няколко дни как най-големият състав беше от 180 души!!! Едва се събираха в залата. След това бях на гости на едно бебе, а после на нашите и така си отиде съботата (по принцип ден, определен за планина).

Неделята беше слънчева и приятна, но пак не стигнах до планината. Дойде ми музата и измих прозорците. Следобед имах среща с едно момиче, което живее в Испания и свири на цигулка в оркестъра на Севиля. Беше много приятно! Бъбрихме си и опитахме една странна салата с авокадо, круша, марули, синьо сирене и карамелизирани орехи. Като се сетя сега за орехите, ми потичат лиги :Р~ Много вкусна беше! Не бях яла пица с моцарела и сушени домати, но и тя беше много вкусна! Облизахме чиниите. Явно и сега съм много гладна, защото ми потекоха лигите, докато пиша.
После отидох на танци и за 3 часа изпотих изядените вкусотии :)

Напук на времето си сложих много симпатична и слънчева тема за браузъра - Foxkeh.

Получих новото GEO и нямам търпение да го започна. Но няма да е сега. Трябва да поработя.

2 коментара:

morrt каза...

Нищо, де. Другата седмица. Ти да си здрава. Аз ще разнообразя малко идната неделя - ще мръдна към Кърджали. Там, по язовира има прекрасни баири.
Айде, успех с фотото.

taralezh каза...

Да, и аз на това се надявам.
Ей, около Кърджали хич не съм обикаляла! Трябва да наваксам.

Благодаря ;)