16 октомври, 2006

Понеделник

Спи ми се. Май наистина страдам от хронично недоспиване, както се бъзика една позната...

Сутринта в автобуса се сбиха двама мъже (не се познаваха) и щяха да ни пометат и нас. Едва се търпи пътуването в градския транспорт вече. И като погледнеш лицата около себе си, един нормален човек няма! Знам, че звуча като расист и не е хубаво така да се говори, но загледайте се! София се напълни с цигани, араби, турци; селяни, пияници, клошари; мормони и какви ли още не!
А през почивните дни контрольорите явно имаха акция, защото ме провериха 4 пъти в един ден...

Сега написах писма на Webshots и SuperStock. Качили са снимка на храм-паметник Св. Александър Невски и са написали, че е катедралата Св. Неделя... Дано прочетат писмото ми и го поправят. Вече има и 2 коментара, остава да променят името.

Внимание!
Ако получите странен и дълъг линк по icq, първо попитайте какво има на него. Внимавайте много с отварянето на всички линкове, защото е плъзнал някакъв гаден червей.

2 коментара:

Анонимен каза...

Не е червей, не е червей, краде пароли (на всичко де що им такива в компа) и ги праща на руски e-mail.Демек повече прилича на плъх или на катерица ;))) Червея гледа само да се разпространи ;)

taralezh каза...

:) Тогава е троянски кон. Но ми казаха, че излизали съобщения за Warezov или Stration, които са червеи... Не знам. Радвам се, че не съм отворила някой от тези линкове.