14 март, 2006

Седмичник

Знам, знам, знам. Пак не съм писала от доста време. То това моето се превърна на седмичник или месечник... Ама какво да направя, като трябваше да довърша каталога, за да го изпратим в печатница. Е, вече е готов, сега остава да го пратим на фирмите. Още не сме решили с куриер или по пощата. Миналата година от "Български пощи" много се изложиха! Половината пакети се върнаха, а останалите са пристигнали със закъснение от 1-2 седмици, което на нищо не прилича!

Какво интересно за мен? Ами... бях 2 пъти на кънки. Горе-долу добре се справих. Ама много мърморих. Всеки път се убеждавам, че този спорт не е за мен. Не знам защо, но ставам все по-зле, не се научавам. Има хора, дето се качват веднъж и следващия път карат перфектно. Знам какво се прави с краката, но нещо не успявам да си наглася стойката и по-точно колената и да се приведа напред... Нищо де, забавлявах се :) Гадното беше, че дори новите кънки смърдят отвратително на крака, ама аз съм хитраааааа и си взех резервни чорапки :)

Бях на театър на 7 март - "Г-жа Стихийно Бедствие" със Стоянка Мутафова. Много се смях! Все едно гледах баба ми и мене си.
Тази вечер също съм на театър, на една не толкова нова постановка, която не успях да я гледам досега - "Охранители". Георги Къркеланов беше неотдавна в Еврейския дом и ни покани. Но чак сега успяхме да си купим билети.

Много се ядосвам, че напоследък няма билети за театър и няма къде да спиш по планините през почивните дни. Много модерно е станало явно! А това са двете неща, без които не мога! Трябва да си запазваш места 1-2 месеца по-рано...

Сега слушам една доста интересна българска група - "Под дъжда". Напомнят ми малко за "Нова генерация". Свирят dark wave, харесват ми!

В редакцията се носи ужасяваща миризма на каталози, лепило и лак. Имам чувството, че съм се надрусала. Замая ми се главата, затова спирам да пиша. До следващата седмица ;)

Няма коментари: